O NAMA

Klub Dobre Vibracije je udruga osnovana 2012. godine. Od tada do danas provodimo projekte i programe namijenjene prije svega djeci, mladima i ranjivim društvenim skupinama, ali i svima ostalima zainteresiranima za unaprijeđenje kvalitete življenja i osobni rast. Pokrili smo različite teme kao što su rad na tijelu, diskriminacija – promoviranje društvene jednakosti, održivi razvoj, umjetnost i drugo.

Među brojnim projektima izdvajamo Erasmus+ „Windows on the world”, te projekte sufinancirane sredstvima EU iz Eurospdkog socijalnog fonda „Orkestar Dobre Vibracije” i „Dobre Vibracije online”.

Naš najpopularniji program koji provodimo od samog osnutka je svakako Bubnjanje. Teško je reći koliko je polaznika do danas pohađalo naše radionice i tečajeve bubnjanja, no zasigurno je riječ o preko 1000 osoba različitih životnih dobi.

Za najmlađe smo kreirali radionicu pod nazivom Bubnjaonica. Za nešto starije tu je Početne tečaj djembea, nakon kojeg slijedi sudjelovanje u radu jednog od naših bubnjarskih sastava. Među najznačajnijim nastupima na kojima su naši polaznici nastupili su oni Zagrebačkom Filharmonijom (Musorgski rocks, KD Lisinski), Puhačkim simfonijskim orkestrom HV (Božićni koncert, KD Lisinski), Ansamblom narodnih plesova i pjesama Lado (Božićni koncert, Crkva Svetog Križa, Zagreb), te na brojnim festivalima i drugim manifestacijama. U okviru ovog programa surađivali smo sa značajnim ustanovama koje skrbe o ranjivim društvenim skupinama ka što su Centri za odgoj i obrazovanje Slava Raškaj (Zagreb), Vinko Bek (Zagreb), Krapinske Toplice, Šubićevac (Šibenik), Odgojni dom Bedekovčina, Crveni križ Zagreb, te više desetaka osnovnih i srednjih škola širom RH.