Dodir Dobre Vibracije

dodir_dobre_vibracije_logo

 

NVO KLUB DOBRE VIBRACIJE u suradnji sa Centrom za odgoj i obrazovanje “Vinko Bek“, tijekom prvog polugodišta školske 2016/17. godine provodi pilot projekt pod nazivom „DODIR DOBRE VIBRACIJE“. Osnovni ciljevi projekta su

razviti posebnu metodologiju rada s mladima s potpunim ili djelomičnim oštećenjem vida, te upoznati mlade koji pohađaju strukovne škole i fakultete, ali i druge zainteresirane za ovu tematiku o mogućnostima holističkog pristupa u radu s navedenom skupinom, te osvještavanje i senzibiliziranje šire zajednice, a naročito donositelja odluka o mogućnosti mladih s potpunim ili djelomičnim oštećenjem vida za profesionalno bavljenje masažom i različitim bodywork tehnikama. Navedeno nastojimo postići kroz organiziranje tečaja shiatsu-a za spomenute skupine mladih, te putem realizacije promo shiatsu tretmana.

Projekt se provodi tijekom školske 2016./17. godine na teritoriju Grada Zagreba. Projektom će direktno biti obuhvaćeno po 10 mladih mladih s potpunim ili djelomičnim oštećenjem vida i 10 učenika i studenata odgovarajućih strukovnih srednjih škola i Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta u Zagrebu. Također će se realizirati 20 promo shiatsu tretmana namijenjenih poznatim javnim osobama, donositeljima odluka, predstavnicima medija, pripadnicima ranjivih društvenih skupina i ostalim građanima. Dio tretmana će se realiziratu i prostoru Centra “Vinko Bek“, a dio u sklopu raznih dešavanja u Zagrebu (sajmovi, festivali i sl.). U svrhu promidžbe projekta i informiranja zajednice o tijeku i rezultatima bit će izrađen promo video koji će biti objavljen na službenom kanalu NVO Klub Dobre Vibracije.

Ukoliko želite donirati sredstva za nabavku opreme neophodne za realizaciju ovog projekta, podatci za uplatu na račun otvorn kod Raiffeisenbank Austria d.d. su sljedeći: 

Klub Dobre Vibracije

Mlinovi 102/a, 10.000 Zagreb

IBAN: HR3424840081106228477

SWIFT: RZBHHR2X

Račun je multivalutni, te se na njega mogu uplaćivati i kunske i devizne uplate.

Hvala na podršci!