Kraj projekta…ili možda nije…

08.08.2019. službeno završava. U okviru projekta je u proteklih 18 mjeseci između ostalog realizirano 110 radionica bubnjanja i 11 javnih nastupa za mlade s višestrukim komunikacijskim teškoćama, osposobljena su 4 nova člana udruge za samostalno vođenje radionica bubnjanja namijenjenih osobama s višestrukim komunikacijskim teškoćama, te nabavljenan potrebna oprema za realizaciju projekta. 

Osim što se projektom osiguralo mladima s invaliditetom bavljenje kulturnim i umjetničkim sadržajima, osposobljavanjem novih voditelja i nabavkom opreme osnažili su se kapaciteti udruge za nastavak djelovanja u ovom smjeru te u budućnosti očekujemo nastavak i porširenje projekta Orkestar Dobre Vibracije kao i općenito aktivnosti ovog tipa.

Nastupom sa Zagrebačkom Filharmonijom i bubnjarskim sastavom NVO Klub Dobre Vibracije pokazali smo da mladi s invaliditetom itekako uspješno mogu sudjelovati u kulturnom i umjetničkom životu zajednice i dati značajan doprinos razvoju kulture i umjetnosti.

I dok ovaj projekt privodimo kraju radimo na pronalaženju sredstava za njegov nastavak i proširenje.

Za dodatne informacije možete nam se obratiti na klubdobrevibracije@gmail.com ili 0917946465. Projekt je sufinanciran sredstvima EU iz Europskog socijalnog fonda.

Više o projektu možete doznati ovdje.

Pratite nas na Facebooku i Instagramu za dnevnu dozu Kluba Dobre Vibracije. 🙂

Sadržaj ovog blogposta isključiva je odgovornost Kluba Dobre Vibracije.