MUSORGSKI ROCKS

Zagrebačka filharmonija i NVO Klub Dobre Vibracije pozivaju Vas na koncert  MUSORGSKI ROCKS koji će se održati u petak, 15. ožujka 2019.g. u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog s početkom u 19.30 sati.

Zagrebačka filharmonija tom će prilikom nastupiti pod vodstvom svog šefa dirigenta Davida Danzmayra, uz pratnju pijanista Filipa Faka, rock banda koji se sastoji od vrhunskih instrumentalista: Matije Moslavca, Dinka Jankovića, Borisa Novaka i Renata Palatinuša i Orkestra Dobre Vibracije

Orkestar Dobre Vibracije je projekt NVO Kluba Dobre Vibracije kojim se mladima s teškoćama u razvoju osigurava bavljenje kulturno-umjetničkim aktivnostima. Projekt je financiran sredstvima Europske unije i MInistarstva kulture RH. Mladi u ovom orkestru su virtuozi na instrumentu zvanom život. Iako suočeni s višestrukim komunikacijskim eškoćama, sa svojim srcima prepunim radosti i ushićenja svladavaju najteže životne “dionice“. Ovaj virtuozitet je prepoznat i od strane Zagrebačke Filharmonije koja projekt podupire ovom zajedničkom i jedinstvenom izvedbom kompozicije “Slike s izložbe“ Modesta Petroviča Musorgskog.

Sadržaj ovog teksta isključiva je odgovornost Kluba Dobre Vibracije.