Orkestar Dobre Vibracije i Zagrebačka filharmonija skupa u Lisinskom!

Orkestar Dobre Vibracije priprema se za još jedan nastup u Lisinskom. Riječ je o suradnji sa Zagrebačkom filharmonijom u sklopu koje će biti izvedena orkestralna verzija kompozicije “Slike s izložbe“ Modesta Petroviča Musorgskog. Pored navedenih izvođača na sceni će se naći i rock band, te će uz mnoštvo svjetlosnih i drugih efekata ova izvedba biti pravi spektakl.

Ovaj koncert je inače dio OFF Ciklusa kojim se Zagrebačka filharmonija nastoji približiti široj publici, a suradnja s Orkestrom Dobre Vibracije ovom događaju daje posebnu dimenziju budući da po prvi put u izvedbi glazbenog djela visoke umjetničke vrijednosti značajnu ulogu imaju osobe s teškoćama.

Posebna poslastica za ljubitelje taiko bubnjanja je činjenica da će u okviru nastupa biti izvedena kompozicija Kazauta legendarnog japanskog taiko sastava Kodo.

“Zagrebačka filharmonija je orkestar visokih umjetničkih dosega. Zajedničkim nastupom želimo pokazati da bez obzira koliko su visoki standardi, uvijek ima mjesta za sve – uvijek postoji način da svi budu uključeni, da sudjeluju i uživaju u međusobnom dijeljenju. Uvijek postoji način.”, izjavio je voditelj projekta Boris Prljević.

Sadržaj ovog teksta isključiva je odgovornost Kluba Dobre Vibracije.