ORKESTAR DOBRE VIBRACIJE SURFA NA SUPERVALU!

Za nama je još jedan uspješan nastup, ovoga puta na Festivalu jednakih mogućnosti. Ostalo je još malo vremena do kraja sezone koju ćemo zaokružiti nastupom na velikom koncertu školskih bendova pod nazivom “SUPERVAL“. Koncert će se održati 14. lipnja 2019. s početkom u 18h i na njemu će pored nas nastupiti još 5 bendova: KGB, THE 7, MIOC BAND, THE SMAFP I RIVER 42.

Ono što je počelo kao običan mail razrednice s upitom za povoljnije ulaznice za nastup Partibrejkersa, proteklih se mjeseci pretvorilo u fantastičnu priču koju su prenijeli svi mediji, ne samo u Hrvatskoj nego i puno šire. U njoj se otkriva bezgraničanentuzijazam i ljubav učiteljica Ane Bajo i Antonije Radoš prema želji da djeca upoznaju i zavole kvalitetnu glazbu. Osim učenja o povijesti glazbe i najvažnijim domaćim i stranim bendovima na potezu od 50-tih godina do danas, u OŠ Grigora Viteza na zagrebačkim Krugama oformljen je i bend – The Seven – i upravo je njihov dolazak na svirku u Šubićevu bio pokretač ideje da se za kraj školske godine organizira Superval, koncert školskih bendova.

Njih ukupno šest pokazati će što znaju na prvom Supervalu koji će ih 14. lipnja dovesti u Tvornici kulture, najveću koncetnu dvoranu u državi.

Ulaznice kreću u prodaju po cijeni od 30 kn u pretprodaji, odnosno 40 kn na dan koncerta.

Službena prodajna mjesta:

  • Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
  • Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb
  • Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
  • Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb
  • www.entrio.hr

Sadržaj ovog priopćenja isključiva je odgovornost Kluba Dobre Vibracije.