Počeo projekt DOBRE VIBRACIJE ONLINE

Projekt Dobre Vibracije Online bavi se problemom nedovoljne zastupljenosti kulturno-umjetničkih sadržaja za mlade s teškoćama u razvoju i njihovom socijalizacijom. Cilj je organiziranje online radionica bubnjanja za 20 mladih s teškoćama kako bi se svima, bez obzira na eventualno ograničenje kretanja izvan svog doma, omogućilo druženje i bavljenje kulturnom aktivnošću. “Budući da ovoga puta projekt provodimo u online formatu naše radionice su dostupne svim mladim osobama s teškoćama starosne dobi do 25 godina bez obzira gdje se nalaze. Zamišljeno je da svaki polaznik/ca dobije an posudbu po jedan bubanj i sve što pored toga treba je internetska veza i računalo. Zainteresirani se trebaju javiti na klubdobrevibracije@gmail.com ili na mob. 091 794 6465.”, objasnio je voditelj radionica, Boris Prljević.

Projektom je planirano obuhvatiti 20 korisnika, različitih dobi i mogućnosti gdje bi svatko imao jedinstven pristup instrumentu. Ono što je svima zajedničko je želja za usvajanjem novih iskustava kroz glazbu.

Realizacijom ovog projekta osigurat će se:

1. Bavljenje 20 mladih s teškoćama u razvoju kulturno-umjetničkim aktivnostima tijekom 12 mjeseci u vidu pohađanja online radionica bubnjanja;

2. Jačanje provedbenih kapaciteta Udruge za ovakve aktivnosti čime će se omogućiti korištenje rezultata projekta nakon njegovog završetka;

3. Velika vidljivost projekta u svrhu informiranja šire zajednice o tijeku i rezultatima projekta, čime će se stvoriti uvjeti da što veći broj zainteresiranih mladih ljudi s teškoćama u razvoju širom RH bude uključeno u radionice i na taj način zadovolji svoju potrebu i pravo na bavljenje kulturno-umjetničkim aktivnostima te se kroz njih i dodatno rehabilitira.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 227.200 kn od čega je iz Europskog socijalnog fonda sufinancirano 235.260 kn.

Za više informacija o projektu možete kontaktirati Borisa Prljevića, voditelja projekta na klubdobrevibracije@gmail.com.

Pratite svakodnevno novosti iz Kluba Dobre Vibracije na društvenim mrežama

Facebook www.facebook.com/KlubDobreVibracije

Instagram www.instagram.com/klubdobrevibracije

Za više informacija o EU fondovima:

www.strukturnifondovi.hr www.esf.hr

Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost NVO Klub Dobre Vibracije