DODIR DOBRE VIBRACIJE

Pilot projekt pod nazivom „DODIR DOBRE VIBRACIJE“ realizirali smo tijekom prvog polugodišta školske 2016/17. godine u suradnji sa Centrom za odgoj i obrazovanje “Vinko Bek“ u Zagrebu.

Osnovni ciljevi projekta bili su razviti posebnu metodologiju rada s mladima s potpunim ili djelomičnim oštećenjem vida, te upoznati mlade koji pohađaju strukovne škole i fakultete, ali i druge zainteresirane za ovu tematiku o mogućnostima holističkog pristupa u radu s navedenom skupinom, te osvještavanje i senzibiliziranje šire zajednice, a naročito donositelja odluka o mogućnosti mladih s potpunim ili djelomičnim oštećenjem vida za profesionalno bavljenje masažom i različitim bodywork tehnikama. Navedeno smo nastojali postići kroz organiziranje tečaja shiatsu-a za spomenute skupine mladih, te putem realizacije promo shiatsu tretmana.

Projektom je direktno obuhvaćeno po 10 mladih mladih s potpunim ili djelomičnim oštećenjem vida i 10 učenika i studenata odgovarajućih strukovnih srednjih škola i Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta u Zagrebu.