Završni koncert

Orkestar Dobre Vibracije poziva Vas na svoj posljednji nastup u ovom projektnom ciklusu koji će se dogoditi u srijedu, 19.06.2019. u okviru godišnjeg koncerta NVO Klub Dobre Vibracije u svečanoj dvorani OŠ Pantovčak u Zagrebu. Članovi ovog sastava će tom prilikom predstaviti što su do sada postigli te će izvesti kompozicije “Kazauta“, “Pjesma Ljepote“ i “Moon River“. Pored mladih s višestrukim komunikacijskim teškoćama nastupit će i njihovi asistenti, inače članovi škole bubnjanja Kluba Dobre Vibracije. Početak nastupa predviđen je za 18:00h.

Pored nastupa ovo će biti prilika za dodjelu diploma sudionicima projekta, njihovim asistentima koji su uspješno prošli obuku za samostalnog voditelja radionica bubnjanja za osobe s višestrukim komunikacijskim teškoćama, te drugima koji su dali svoj doprinos realizaciji ovog projekta. Šlag na torti će biti izvedba kompozicije Moon River iz čuvenog filma Doručak kod Tifanija.

Za dodatne informacije možete nam se obratiti na klubdobrevibracije@gmail.com ili 0917946465. Projekt je sufinanciran sredstvima EU iz Europskog socijalnog fonda.

Više o projektu možete doznati ovdje.

Pratite nas na Facebooku i Instagramu za dnevnu dozu Kluba Dobre Vibracije. 🙂

Sadržaj ovog blogposta isključiva je odgovornost Kluba Dobre Vibracije.